27 Eylül 2009 Pazar

Dost KoNaĞ sAkinLeriii

Saat sabahın 4.5'uğuna gelirken, uyku öncesi ''Bekleyen torrentler''klasörünü henüz kapatmışken, fonda seabear çalarken,
gel de şimdi DostKonağ'na seslen de,haftasonundaki maçları yorumLa..
Mesleğin getirdikleri yanında,götürdükleri çok oluyo benden böyle zamanlarda.. ama azimliyim.sanırım başarıcam.
Başlıyorum Dost Konaağ SakinLeri..Biliyorum,siz de bunu bekliyosunuz. hadi bakalım...

CUMARTESİ:Antalya-Fenerbahçe
Günün getirdiği komiklikleri içinde barındıraraktan,geceye de yer yapmaktaydı..Ne kadar senden nefret etsek de syn.Digitürk, katlanmak, boynumuzun borcu olmaktan ileri gitmemekte.. Maç başlayalı 11dakika olmuştur ve biz rakıya ara vererek koşaraktan,maçın oynanıcağı eve girmiş bulunmaktayız.Öyle ki biz girmeden 1 dakika önce,evet evet,yalnızca 1 dakika önce Antalya kalesinde bizim göremediğimiz bir gol belirmiş.Bir süre sonra bir adet oyuncu değişikliğine gidilmiştir ama anlaşılamayan noktalar hakimdir..(bknz:diyalog.) *n.T(23):-Balili mi dedi? *N.T(54):-Halil dedi ne Balilisi. *n.T(23):-Haa,ben de Balili anladım bi an. Alttan isimler çıkar ve Balili oyuna girmiştir.Yaşlı kurt N.T(54) ile maçı izleyen ve kurdun tecrübelerine ve bilgisine güvenen küçük n.T(23) adeta kandırıldığı hissine kapılmıştır.Ama hepsi gerçektir. İlerleyen dakikalara ilişkin ise *kalecinin üstüne üstüne giden Guiza alana bi adet direklere atılınca gol olucağnı sanan Kazım bedava 'promosyonunda bir maçtı ki fenerin son dakka balıyla maç 2-1 fener lehine sonuçlanmıştır.Kısmet.
PAZAR:
Galatasaray-Eskişehir:

*Mustafa Sarp:Ağzıyla kuş da tutsa benim için Mustafa bitmiştir.Zaten hiç başlamamıştır.Nedense kendisine karşı(tipinden ötürü sanırım.bknz:kaşlar)bir antipatik hisler silsilesi beslemekteyim.Olmaz Mustafa..
*İveşka:Kendisinin doğum yerine ilişkin Hamamyolu gibi tahminlerde bulunmamıza rağmen maç esnasında,büyüdüğü yerin köprübaşı olmadığı su götürmez bir gerçek olsa
gerek.

ASIL SORUN MAÇ SONRASI(!):

aman tanrım,o da ne.Bir adam elinde mikrofon..Spikerdir heralde diye düşünü
rken,''la Leo la,gelsen ya la buraya,şşşt,çağar da şunu gelsin şuraya''gibilerinden bi şebek belirdi bi anda ekranda.Telefonla gelip,konuşmaya devam eden Leo'nun,eşine sölediklerini merak eden mıhabir,mikrofon misafiri olmak istedi bi an konuşmaya fakat fırıncı küreği benzetmeli eliylen bir kodu Leofranco..la ayıp la..yöh,danacık. Burdan gazını alamayan muhabir,telefona takmış olucak,''röpörtajdan sonra hanımına telefon edip ne dicen?''gibi salak bi soru sordu tekrar.(bknz:Anlam verilemicek kadar saçma bi insan.)

Sonraki anlarda muz yiyen bi Keita ve en güzel Türkçe konuşan siyahi ünvanlı
Youla'nın kendi aralarında şakalar,komiklikler falan yaptığını gördük..Gerek yoktu pek böle şeylere..Ne gerek var yani dimi.Anlamsız.git onun yerine bi dürüm ye çıkışta,bi ayran girsin işin içine..Bence olurdu.Ama olmadı.Önümüzdeki maçlara artık.Acıktım yine.!Erken yemiştim ama ondandır.

(bknz:tip1)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder