23 Ağustos 2009 Pazar

DostKonağ

Sevgili Futbol Severler,
Bundan sonra her hafta oynanan maçlardan sonra krtiğini burada,Dost Konağında,beraber yapacaaaz..

istenmeyen sebeplerden ötürü,lige 3.haftadan giriş yapmaktayım.
dün bir,bugün iki..

Cumartesi:GençlerBirliği-Beşiktaş:
Yapılcak herhangi bi eleştiri yok gibi zaten.berbat bi beşiktaş,yazık olan bi gençlerbirliği.Maçı izlerken döktüğüm kolanın da lekesi,koslaya rağmen hala duruyo..Baktıkça,berbat maç geliyo aklıma.

*Maçın tek iyi adamı:Kahe...

Pazar:Galatasaray-Kayseri:Genel olarak 2 takıma da bakarsak, kayseri'deki oyuncuların ne kadar tipsiz, Galatasaray'lı oyuncuların da ne kadar artiz olduğunu farkediyoruz.Bu da,paranın gözü kör olsun dedirtiyo insana..Örneğin Makakula,kaşındaki façaya rağmen,gayet iyiydi..Tip olaraksa sınıfta kalanlardan..Gassaraylı futbolculara burdan diceğim 2 çift lafım var..

*Ayhan
:Nerde formadan çeken,nerde çelme takan,nerde allaahgücüyle vurup kıran bi adam varsa,artık Ayhan orda oluyo..Bu kadar düşmancana oynıcak ne varki anlamadım.

*Baroş
:Geçen sene o kadar mülağim,o kadar sempatik ve kendi havasındayken,bu sene bişiy olmuş adama..Guiza modunda paso yerde geziyo,paso atıyo kendini,bi de isyankar genç olmuş.Sağa sola bağrıp duruyo.Bunu yatırcan bi falakaya gör bakalım bi daha yapıyomu..ama nerdee..

*Gökhan Zan
:Saçlarını kime kestirdiyse,bi daha gitmesin mümkünse.K*çıma benzemiş.

*Hakan Balta
:Hani terli terli soğuk su içilmezdi.Bu geleneği kulübede otururken gördüm ki şişenin buğusu dışına vurmuştu ve lokur lokur içiyodu suyu.Oyundan çıkalı taş çatlasın olmuş 10dakka..Olmaz Hakan.yaapma bunu,yaapma bunu!

Gelelim Kayseri'ye..

*Kangele:
Nereli olduğunu bilmesem de,adını da duymasaydım direk yöre erkeği olarak tahmin ederdim.Bir anadolu kaplanından(tipsel)hiç bi farkı yok.Irk,ırka benziyo valla.

Sevgili futbol severler,
yarın oynanacak Diyarbakır- Fenerbahçe maçına kadar esen kalın,topla kalın..
Bol penaltılı günler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder